All Guides LeBlanc Guides Le(győzhetetlen)Blanc
0
0
Updated
2 years ago
Views
111
Comments
0

LeBlanc Statistics for GhalorelG

Author's performance with LeBlanc compared to the ranked average.

Value
Average
Games Played
6
3
Win %
33
43
Kills
8.0
7.8
Assists
9.0
6.2
Deaths
6.0
6.1
KA:D Ratio
2.8
2.3
Gold Earned
12.6K
10.3K
Creep Score
154.5
119.9
Average
 • Author Champion Statistics
 • Guide Details

Summoner Spells Back to Top

New Runes Back to Top

Masteries Back to Top

Az én véleményem szerint a LeBlanc Thunderlord masterie kombóval a leg ideálisabb.

Abilities Back to Top

W
Q
E
W
W
R
Q
W
W
Q
R
Q
Q
E
E
R
E
E
Passive
Q
2
7
10
12
13
W
1
4
5
8
9
E
3
14
15
17
18
R
6
11
16

Én személy szerint mindig a leblancslide.png-vel kezdek . A játék kezdetén ,ha egy nehezen junglet beszedő ellenfél van a junglerbe ,akkor 1:40-nél le wardolok a blue-hoz . És mikor elkezdi szedni a kéket ,elvonulok a bokorba lehetőleg úgy ,hogy az ellenfél midese ne vegye észre ,illetve ne tudja ezt jelezni . És W spellel könnyne be lehet lopni a 100 HP-s kéket ,esetleg ha annyi életet veszit az ellenfél ,akkor esetleg auto attackal meg ignite-al meg is lehet őlni ,igy kaptunk egy ingyenes kéket és még az első gyilkosságot is megszerezhettük. Mindig ezt maxolom ki leblancslide.png ,mert a nagyon alacsony töltési idő miatt könnyen lehet menekülni ,illetve támadni. 

Párhuzamosan a W-vel fejlesztem a Q-t ami ugyebár passzivja miatt brutálisan nagy sebzést biztosit . 
Legutolsónak pedig az E-t leblancsoulshackle.png, ami a játék során többnyire csak menekülő illetve támadó segitséget nyújt ,sebzést nem igazán okoz. Azonban egy okosan használt kombónál ez is nagyot tud ütni ,erre a későbbiekben is kitérek. 

Items Back to Top

Starting Items

  Kezdő itemnek általában ezzel szoktam kezdeni .
  Azonban ,ha egy könnyű countert kapok ellenfélnek ,akkor igy is egész előnyös kezdeni.
  Varázstörés gyanánt Sorcerers cipőt vegyünk , azonban ha gyorsabb támadásra vágyunk,akkor Ionian Boots-ot.

Core Items

  Ha AP az ellenfél ,akkor első itemnek mindenképp Abyssal-al kezdjünk . Ha AD az ellenfél ,akkor Zhonya homokórájával.
  Ha mozgási sebességre van szükségünk ,mert az ellenfél sokat poke-ol ,akkor Luden's a megfelelő. Ha nem,akkor Morellonomicon
  Ha gyors ellenfelünk van ,akkor Rylai-t szoktam venni a lassitás érdekében ,vagy kifejlesztem véglegessé a Frost Queen-t azaz a Jégkirálynő Érintését.
  Hogy jobban feldobjuk damage-ünket nem az AP mennyisége számit ,hanem a varázstörésünk ,ezért veszünk egy Void Staff-ot.
  Végül vegyünk egy Rabadont vagy Liandry-t. Mindkettő elég erőssé teszi a hőst 18-as szinten.

Situational Items

Természetesen ezek nem leszögzött kombinációk ellenfél szerint. Ha kedvünk tartja ,akkor ezek közül az itemek közül bárhogy kombinálhatjuk őket. Matchups Back to Top

Click on a champion below to see the author's notes on that particular matchup.

 • Ahri
  Easy
 • Akali
  Medium
 • Anivia
  Easy
 • Annie
  Hard
 • Azir
  Hard
 • Diana
  Hard
 • Fizz
  Medium
 • Galio
  Hard
 • Karthus
  Easy
 • Katarina
  Easy
 • Syndra
  Hard
 • Talon
  Hard
 • Veigar
  Easy
 • Vel'Koz
  Easy
 • Zed
  Medium

VS

Ahri

Easy

VS

Akali

Medium

Akali az akalishadowdance.png miatt jelenthet veszélyt számunkra ,de ha ügyesen cselekszünk ,akkor kitudjuk cselezni ,mert Akalinak az ultija ,ha teljesen fel van telve, akkor 3x alkalmazható. Viszont nekünk LeBlanc ként 4 ugrásunk van (leblancslide.png oda-vissza és leblancmimic.png oda-vissza). Ha használja a akalismokebomb.png-t akkor nyugodtan W-R kombóval csapjunk be a ködbe és nem fog örülni neki :)

VS

Anivia

Easy

Anivia viszonylag könnyű ellenfél a játék elején ,és amig meg nem veszi magának a 3027.png-t addig kell legyűrni ,utána már elég tankos lesz és passzivja miatt nehéz lesz megőlni.

VS

Annie

Hard

Vigyázzunk ,mert tankos és figyeljünk a stun Stackjére. Lehetőleg mikor 3-as stacken van a passzivja és van ultija ,ne nagyon mászkáljuk alacsony életerővel még minionok möggöt sem ,mert flashelni fog és ultizni ,ami stunnolni fog és onnan kezdve tehetetlenek vagyunk.

VS

Azir

Hard

Azi egy elég nagy kihivás ,nagyon nagyot sebez a azirW.png+azirQ.png kombinációja. Igaz ki tudunk ugrani belőle ,de elég nagy mana költségbe kerül a sok ugrándozás. Ezért inkább maradjunk védekező játékstilusba játsszunk és várjunk a Gank-re.

VS

Diana

Hard

Egyik legnehezebb ellenfél . Nagyon kell vigyázni vele ,ha el kap a dianaQ.png képességével . Brutálisan nagy sebzése van és hamar letudja szedni életünket.

VS

Fizz

Medium

Közepesen nehéz ellenfél ,ha támad ne próbáljunk meg vele szembeszállni. leblancsoulshackle.pngleblancmimic.png kombóval próbáljuk meg lefogni majd leblancchaosorb.pngleblancslide.png-vel sebezni őt !

VS

Galio

Hard

VS

Karthus

Easy

VS

Katarina

Easy

Ha ultizni kezd ,ugorjunk el !

VS

Syndra

Hard

Vigyázzunk a Stunnal !

VS

Talon

Hard

VS

Veigar

Easy

Veigar az egyik legkönnyebb ellenfél. Minden képességét lehet háritani LeBlanc-al ,viszont arra kell figyelni ,hogy a W-nkel leblancslide.png ,ne ugorjunk bele Veigar stun képességébe veigareventhorizon.png,mert akkor viszont végünk van ,mert egy veigarbalefulstrike.pngveigardarkmatter.pngveigarprimordialburst.png kombóval meg 14.png-al halottak vagyunk.Várjuk meg ,mig elhasználja a stun képességét ,majd utána támadhatunk . Valószinüleg védekezőt fog játszani Veigar ,ezért a W+Q+R kombinációt használjuk többször egymás után ,hogy életét szedjük le minél jobban.

VS

Vel'Koz

Easy

Vigyázzunk az velkozE.png képességével !

VS

Zed

Medium
238.pngEgy közepes szintű nehézségű ellenfél . Vigyázni kell ellene ,hogy mozog és hogy milyen arányba használja a szpelljeit. Mikor látjuk ,hogy fogytán az energiája ,akkor támadjunk rá egy leblancchaosorb.pngleblancmimic.pngleblancslide.pngleblancsoulshackle.png (Q+R+W+E) kombinációval vagy leblancslide.pngleblancchaosorb.pngleblancmimic.pngleblancsoulshackle.png (W+Q+R+E)-vel ,majd leblancslide.pngújboli aktiválásával ugorjunk vissza a támadás kezdetei helyre ,és várjunk az ulti töltésével ,amig újra megismételhetjük a kombinációt . Valószinüleg 2-3 alkalom után ezekkel a kombinációkkal és 14.png-al végezhetünk ellenfelünkkel. Első itemként 3157.png-t vegyünk ellene ,majd mikor ránk ultizik zedR.png harcoljunk ellene ,majd mielőtt az utija belénk mérné a végső csapást aktiváljuk a Zhonya-t igy nem halunk meg ,és esetleg újra támadhatunk az alacsony Cooldown miatt és mi nyerhetjük meg a harcot.

Hozzáfűzés Back to Top

Visszajelzést ,kommenteket szivesen várok . Bejelölhettek GhalorelG néven EU NE szerveren . 


Rólam néhány adat : Mid main vagyok . Többnyire 7.png1.png99.png63.png238.png-el játszom. 
3 éve kezdtem a játékot ,pontosabban 2013 novemberében. Aeldaár néven haladó accountomat felfüggesztették véglegesen ,gyerekes viselkedésem miatt ,amit sajnálok hiszen akkor Platinum III-ba sikerült vele feljutnom. Azóta úgy érzem megváltoztam és idén 3 hónapja újra kezdtem játszani ezzel a fiókommal. Jelenleg 18 éves vagyok, Erdélyből játszom és szivesen lennék Ranked csapat tagja ,mid lanen vagy szupportnak. 

Ezzel a Guild-al a magyar játékosokat szeretném segiteni ,akiknek nehezen megy az Angol esetleg kérdeznének de nem tudnak. Lehet nyugodtan kérdezni ,válaszolok mihamarabb tudok . 


Mindenkinek jó gyakorlást ,mert a gyakorlat teszi az embert mesterré ! :)

Send Feedback